Skrivkurs

01.06.2018 kl. 17:26

Nästa vecka ska jag till Sverige på grund av min Arvid Mörne vinst. Förutom priset på fem tonni tung i min plånbok fick jag även en skrivarkurs på Biskops Arnö! Jag far på måndag till paradiset och har skrivit packningslista och allt möjligt. Ser väldigt mycket fram emot det eftersom jag värderar att få feedback på mina texter. Att få feedback har utvecklat mitt skrivande och jag hoppas att den här kursen kommer att sporra mig.

Biskops Arnö är då alltså en liten ö som ligger i en insjö utanför Stockholm. Har förstått att allt är väldigt fint där och att själva kursen är intensiv. Är lite oroad över att jag skriver på finlandssvensk dialekt och med finska intryck när jag skriver skönlitterärt. Lite oroad att de inte ska förstå eller missförstå, men hoppeligen går det helt fine. Rapporterar mera sen när jag är där!

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 2 med bokstäver: