Summer book tour

28.05.2018 kl. 16:17

I sommar ska jag få ihop min bok. En diktsamling har jag tänkt att jag äntligen ska få ihop. Den är ungefär halvvägs just nu men jag behöver intryck och inspiration från den verkliga världen så att den verkligen blir trovärdig.

Därför ska jag nu om några veckor iväg på en summer book tour. Man brukar väl egentligen fara på book tour först när man blivit utgiven men nu far jag på en i skapande stadiet. Jag skapar bäst efter att jag fått uppleva saker. Så nu händer det. Book tour. Tycker om att skriva ut det. Book tour. 

Jag har hittills planer på att åka på punk gigs ensam, sova i tält överallt, två skrivarkurser, en Jeppisdagarvecka, några uppträdanden och kanske lite spontana besök hos vänner. Jag ska nappa på det mesta har jag tänkt, eftersom det här är första sommaren sedan 15 års åldern då jag är ledig längre tider under sommaren. Hit me up om du vill se mig i sommar, jag har tid. Book tour.

Kommentarer (1)
Spamfilter
Skriv siffran 4 med bokstäver:
oo jag vill ses och hitta på nå kul! :D
natalie s29.05.18 kl. 15:57
Jaa! Absolut!
31.05.18 14:45