Kladdkaka

05.11.2017 kl. 03:09

Alltså är jag int lite för gammal för det här? Den här provokationen och det här motsättande jag konstant håller på med. Har jag int kommi över det här med att vara så jävla alternativ. Nä, tydligen int ännu över det nej. Leva för att stå för en image. Min imago är att vara SÅ HÄR. Och min image dör aldrig ut. Hur har jag ens lyckats?

Jag är som en kladdkaka med en surprise man egentligen inte vill ha. Typ gummybears fyllning. Vid första utgrävningen slafsar en färggrann bit ut och man inser att det inte alls var det man ville ha. Men man äter det ändå för att man har betalat för det. Man har förväntat sig en sak men det kom en annan slafsig bit ut och den biten är min image. Jag är en slafsigt färggrann kladdkaka. 

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 4 med bokstäver: