Aj just jaa Jesus och Jumala finns ju också

07.08.2017 kl. 22:44

Jag förstår inte hur folk klarar av att vara så vanliga. Hur de bara klarar av att stiga in i ett rum och bli till en del av andra människor. Hur man blir antagen till utbildningen i rätt sätt att använda strumpbyxor. 

När man är på baren så lyckas folk hålla i sina stop på ett nonchalant sätt, de riktar sina glas åt mitt håll och stopen viskar åt mig att: nu ska jag sup men endå va snygg men ändå ganska äcklig men endå lite ful. Jag står där som en handfallen makaronipåse som försöker balansera det där glaset mellan mina titties. Jag förstår inte hur folk klarar av att vara så vanliga. 

När man står, bara står och tittar på varandra utomhus i en ring. Så hissas ett Marlboro paket fram och alla står där och stirrar på varandra och sen drar någon en juttu från ett skribaläger år 2009 och jag bara aj just jaa Jesus och Jumala finns ju också. 

Fötter som går och det är linjer, folk står i linjer. Men det är ändå liksom ett kaos. Det är som om ingen annan ser att alla står i formationer. Citymarkets kassa är nog helt omöjligt den här tiden på fredagar säger min vanliga kaveri och jag vet inte hur folk klarar av att vara så vanliga. 

"Ett ped" säger en bekant på en snap som hen sänt åt mig. Och jag bara aj just jaa Kokkola finns ju också. Så går jag och sätter på mig lila ögonbryn och skriver Kokkola på armen, för jag vill minnas att det finns. 

Så står du där i en kö med såna strumpor som bara täcker undersidan av foten och som inte ska synas när man har skor på sig. Och jag förstår inte hur man inte får fel i huvudet av såna strumpor. Jag ser bilder på strings och jag vet inte hur folk klarar av att vara så vanliga. 

Läkare rör i mig och jag vill dö. Det känns som att beröringen aldrig kommer att gå bort. Random människor rör i mig och folk verkar vilja röra i varandra. Och jag blir så innerligt arg på hur vanliga folk tycks vara. 

 

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 2 med bokstäver: